این دانشنامه در حال تصحیح و تکمیل می باشد. از این رو محتوای آن قابل ارجاع نیست. پیشنهاد عناوین - ارتباط با ما

تفاوت میان نسخه‌های «حسن صدیقین»

از دانشنامه حوزه علمیه اصفهان
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «حسن صدیقین، فرزند محمدباقر صدیقین عمده تحصیلاتشان در اصفهان و خصوصا نزد پدرشان گذرانده است همچون پدرش به تعبیر خواب و استخاره معروف است. وی نمازهای مغرب و عشاء و مراسم مذهبی را در مسجد درب کوشک (بیدآباد) واقع در خیابان طیب اصفهان برگزار می...» ایجاد کرد)
 
جز (درج جعبه اطلاعات عالمان)
 
(۴ نسخه‌ٔ میانی ویرایش‌شده توسط ۳ کاربر نشان داده نشده)
سطر ۱: سطر ۱:
حسن صدیقین، فرزند [[محمدباقر صدیقین]] عمده تحصیلاتشان در اصفهان و خصوصا نزد پدرشان گذرانده  است همچون پدرش به تعبیر خواب و استخاره معروف است.
{{جعبه اطلاعات عالمان|تصویر=[[پرونده:WNDRD.jpg|300px|وسط]]|نام کامل=حسن صدیقین|اساتید=[[حسن صافی اصفهانی|حاج شیخ حسن صافی]]، [[سید محمدعلی موحد ابطحی|حاج سید محمد علی موحد ابطحی]]، و...|آثار=فقه قرآن، روش تربیت نوین در زمان غیبت امام زمان(عج)، روش تحقیق، و...|اجتماعی=مدرس، نویسنده، ائمه جماعت، و...}}
 
'''حسن صدیقین''' فرزند محمدباقر ، مدرس،  محقق و نویسنده که عمده تحصیلاتش را در اصفهان و خصوصا نزد پدرش گذرانده  است و همچون پدر به تعبیر خواب و استخاره معروف است.
 
وی یگانه روحانی خاندان به شمار می رود که در علم و عمل جانشین پدر و جد گرامی است.
 
==زندگی‌نامه==
 
===خاندان===
حسن بن [[محمدباقر صدیقین|محمدباقر]] بن [[حسینعلی بن محمد اسماعیل صدیقین اصفهانی|حسینعلی صدیقین]]، در خانواده‌ای عارف و عالم به دنیا آمد.
 
پدرش، عارف سالک ذاکر، از مدافعان پرشور ولایت علوی و مهدوی، دانشمند و مدرس [[حوزه علمیه اصفهان]] بود که نزد مردم اصفهان، استخاره‌ها و تعبیر خواب وی معروف بود.
 
جدش نیز،  فقيهی پرهیزکار و مجتهدی خداترس بود و از مدرسان حوزه علمیه اصفهان به شمار می‌رفت.
 
===اساتید===
او افزون بر استفاده های علمی و باطنی از پدر دانشمندش، در حوزه ی درسی شماری از اساتید فقه و اصول و تفسیر حوزه اصفهان مانند حضرات آیات: [[حسن صافی اصفهانی|حـاج شیخ حسن صافی]] و [[سید محمدعلی موحد ابطحی|حاج سید محمدعلی موحد ابطحی]] نیز شرکت کرد و مدتی نیز در حوزه علمیه قم از دروس اساتید آن دیار و بهره های معنوی از آیت الله بهجت اشتغال داشت.
 
==جایگاه==
 
===جایگاه اجتماعی===
وی سالیان متمادی همچون پدرانش در مسجد درب کوشک به اقامه جماعت و منبر و ارشاد و نیز گرفتن استخاره و تعبیر خواب اشتغال دارد و در منزل خود به تدریس و تحقیق و تألیف و مطالعه همت گمارده و دروسی مانند ادبیات، سطوح فقه و اصول، تفسیر و حدیث و گاهی متون عرفانی را برای طلاب و فضلا و علاقمندان تدریس کرده است.


وی نمازهای مغرب و عشاء و مراسم مذهبی را  در مسجد درب کوشک (بیدآباد) واقع در خیابان طیب اصفهان برگزار می کند.
وی نمازهای مغرب و عشاء و مراسم مذهبی را  در مسجد درب کوشک (بیدآباد) واقع در خیابان طیب اصفهان برگزار می کند.


{{نیازمند تکمیل}}
==آثار==
 
*ضیافت جدید، نگرشی جدید به قرآن اشاره کرد که در دو جلد چاپ و منتشر شده است. این کتاب تفسیر سوره حدید به سبکی نوین و به گونه پرسش و پاسخ است.
*«روش تحقیق»، که سیری در عرفان عملی به سبک نوین بوده و شامل چهارده نور می‌شود که عبارتند از: قدرت فهم، وسعت دید، حفاظت، برنامه ریزی، شوق و علاقه ،آزادی، استحکام، زنگ خطر ،ارزش، فراموشی، تشویق، بیدار باش، آرامش و گذشت یا اغماض.
*روش تربیت نوین در زمان غیبت امام زمان(عج).
*«فقه قرآن»<ref>مجموعه فرهنگی و مذهبی تخت فولاد، دانشنامه تخت فولاد، ج3، صص 83-82.</ref>
 
==پانویس==
<references />
 
==منبع==
 
*مجموعه فرهنگی و مذهبی تخت فولاد: زيرنظر اصغر منتظرالقائم، [[دانشنامه تخت فولاد اصفهان (کتاب)|دانشنامه تخت فولاد اصفهان]]، ج3، اصفهان: سازمان فرهنگی تفريحی شهرداری اصفهان، چاپ اول، 1392.
 
[[رده:علمای معاصر]]
[[رده:مدرسین]]
[[رده:نویسندگان]]
[[رده:ائمه جماعت]]
[[رده:معاصرین حی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۴ خرداد ۱۴۰۲، ساعت ۰۰:۲۸

WNDRD.jpg
اطلاعات فردی و علمی
نام کاملحسن صدیقین
اساتیدحاج شیخ حسن صافی، حاج سید محمد علی موحد ابطحی، و...
آثارفقه قرآن، روش تربیت نوین در زمان غیبت امام زمان(عج)، روش تحقیق، و...
فعالیت‌های اجتماعی-سیاسی
اجتماعیمدرس، نویسنده، ائمه جماعت، و...


حسن صدیقین فرزند محمدباقر ، مدرس، محقق و نویسنده که عمده تحصیلاتش را در اصفهان و خصوصا نزد پدرش گذرانده است و همچون پدر به تعبیر خواب و استخاره معروف است.

وی یگانه روحانی خاندان به شمار می رود که در علم و عمل جانشین پدر و جد گرامی است.

زندگی‌نامه

خاندان

حسن بن محمدباقر بن حسینعلی صدیقین، در خانواده‌ای عارف و عالم به دنیا آمد.

پدرش، عارف سالک ذاکر، از مدافعان پرشور ولایت علوی و مهدوی، دانشمند و مدرس حوزه علمیه اصفهان بود که نزد مردم اصفهان، استخاره‌ها و تعبیر خواب وی معروف بود.

جدش نیز، فقيهی پرهیزکار و مجتهدی خداترس بود و از مدرسان حوزه علمیه اصفهان به شمار می‌رفت.

اساتید

او افزون بر استفاده های علمی و باطنی از پدر دانشمندش، در حوزه ی درسی شماری از اساتید فقه و اصول و تفسیر حوزه اصفهان مانند حضرات آیات: حـاج شیخ حسن صافی و حاج سید محمدعلی موحد ابطحی نیز شرکت کرد و مدتی نیز در حوزه علمیه قم از دروس اساتید آن دیار و بهره های معنوی از آیت الله بهجت اشتغال داشت.

جایگاه

جایگاه اجتماعی

وی سالیان متمادی همچون پدرانش در مسجد درب کوشک به اقامه جماعت و منبر و ارشاد و نیز گرفتن استخاره و تعبیر خواب اشتغال دارد و در منزل خود به تدریس و تحقیق و تألیف و مطالعه همت گمارده و دروسی مانند ادبیات، سطوح فقه و اصول، تفسیر و حدیث و گاهی متون عرفانی را برای طلاب و فضلا و علاقمندان تدریس کرده است.

وی نمازهای مغرب و عشاء و مراسم مذهبی را در مسجد درب کوشک (بیدآباد) واقع در خیابان طیب اصفهان برگزار می کند.

آثار

  • ضیافت جدید، نگرشی جدید به قرآن اشاره کرد که در دو جلد چاپ و منتشر شده است. این کتاب تفسیر سوره حدید به سبکی نوین و به گونه پرسش و پاسخ است.
  • «روش تحقیق»، که سیری در عرفان عملی به سبک نوین بوده و شامل چهارده نور می‌شود که عبارتند از: قدرت فهم، وسعت دید، حفاظت، برنامه ریزی، شوق و علاقه ،آزادی، استحکام، زنگ خطر ،ارزش، فراموشی، تشویق، بیدار باش، آرامش و گذشت یا اغماض.
  • روش تربیت نوین در زمان غیبت امام زمان(عج).
  • «فقه قرآن»[۱]

پانویس

  1. مجموعه فرهنگی و مذهبی تخت فولاد، دانشنامه تخت فولاد، ج3، صص 83-82.

منبع

  • مجموعه فرهنگی و مذهبی تخت فولاد: زيرنظر اصغر منتظرالقائم، دانشنامه تخت فولاد اصفهان، ج3، اصفهان: سازمان فرهنگی تفريحی شهرداری اصفهان، چاپ اول، 1392.