این دانشنامه در حال تصحیح و تکمیل می باشد. از این رو محتوای آن قابل ارجاع نیست. پیشنهاد عناوین - ارتباط با ما

شهید محمود اسدی کبوتر آبادی

از دانشنامه حوزه علمیه اصفهان
پرش به ناوبری پرش به جستجو
شهید محمود اسدی کبوتر آبادی
M-asadi.jpg
زادهٔ۱۳۳۹
اصفهان
درگذشت/شهادت۱۳۶۱/۲/۱۹
خرمشهر – عمليات بيت المقدس
مدفنگلستان شهدای اصفهان
محل تحصیلحوزه علميه اصفهان
والدین
  • علی (پدر)

شهید محمود اسدی كبوتر آبادی سوم اسفند ۱۳۳۹، در شهرستان اصفهان چشم به جهان گشود. پدرش علی، انباردار شرکت دخانیات بود و مادرش عفت نام داشت. دانشجوی دوره کارشناسی در رشته مهندسی شیمی بود. سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا سطح مقدمات پرداخت. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. نوزدهم اردیبهشت ۱۳۶۱، با سمت نیروی واحد اطلاعات عملیات در خرمشهر بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در گلستان شهدای زادگاهش واقع است. [۱]

زندگی نامه

شهيد اسدی در دوره تحصيلی به خاطر محبوبيت در دانش آموزان تأثير زيادی گذاشته بود. جنبه های اخلاقی و مذهبی او زياد بود. با مظاهر فساد و كلوپ های فسادانگيز در مدرسه مبارزه می كرد. در مقابل آنها كلوپ دينی تشكيل داد و در خارج از مدرسه هم فعاليت های سياسی و تظاهرات را سامان می بخشيد. اين طلبه مجاهد در عمليات بيت المقدس در خرمشهر به شهادت رسيد.

پدرش می گفت: «بعد از شهادت محمود با او نجوا می كردم كه اگر شهيد هستی و زنده ای برای من ثابت كن. شب در خواب ديدم كسی وارد اتاق شد و گفت: " ّ صدق االله العلی العظيم" من فهميدم صدای محمود است.» چه خوب است به صداقت كلام خداوند نظر بيفكنيم كه چه راست گفت:

«وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ » [۲]

معلمش می گفت: «در حقیقت او معلم ما بود ».

او چنان با دقت به فعالیت های انقلابی می پرداخت که مامورین رژیم از آن بی خبر می ماندند: اطلاعات لازم را به دوستان می رساند وکم کم عده ای از دوستان دبیرستانی او ، به جمع مبارزین ضد رژیم پیوستند.

او در سال ۱۳۵۸ پس از اتمام دوره دبیرستان در دانشگاه صنعتی اصفهان قبول شد . ولی از تحصیل در دانشگاه انصراف داد ودر مدرسه علمیه امام صادق(ع)اصفهان مشغول تحصیل علوم دینی گردید. محمود پس از مدتها تحصیل در حوزه به همراه عده ای از دوستانش به استان سیستان و بلوچستان رفت تا در زمینه های فرهنگی و اجتماعی فعالیت نماید چندین ماه در آنجا به ماموریت های محوله پرداخت .

او پس از آن روانه مسجد سلیمان شد :همان شهری که با نفوذ گروهک های فاسد و منافق ،عقیده و مذهب مردم به خصوص جوانان آن منطقه مورد هجوم قرار گرفته بود و مدتها در آن دیاربه فعالیت های فرهنگی واجتماعی مشغول بود. وی پس از حمله صدام جنایتکار به خاک ایران ،بارها عازم جبهه شد . فعالیت های موثری چون کار اطلاعاتی و دیده بانی ونظارت و تشکیل جلسات دعای کمیل واقامه نماز جماعت و غیره انجام می داد ودر عملیات های متعددی شرکت کرد.

محمود عاقبت در ۱۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱ در عمیلات بیت المقدس در حالی که برای شناسایی موقعیت دشمن رفته بود ،مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به شهادت رسید.[۳]

وصیت نامه شهید

برادران و خواهران مسلمان همیشه و همه جا خدا در نظر داشته باشید وباهر عملی خدا در کنار وناظر خود ببینید و بدانید که هیچکس و هیچ چیز ،نه در این دنیا و نه آخرت نمی تواند فریادرس شما باشد وبرادران و خواهران عزیزدر قلوب خود تنها خدای را جای دهیدو از اینکه قلب شما علف زار گونه ای شود و محبت هر چیز و دوستی هرکس ونا کسی و هر چیز خوب و بدی در آن جایگزین شود ازآن بپرهیزید و مواظب باشید به مال دنیا وابسته نشوید که همچون غل وزنجیری که شمارا بسوی آتش جهنم سوق می دهد از آنها بپرهیزید و تنها محبت خدا را به دل گیرید تا در هر دوعالم رستگار شوید .

همیشه و همه جا به خاندان عصمت وطهارت (علیهم السلام)متوسل شوید وآنهارا از یاد نبرید که اگر به آنها متمسک شدید،در دنیا وآخرت پیروزید و به سعادت همیشگی خواهید رسید و اگر روی از آنها برگردانید و دست از دامان آنها برداشتید محکوم به شکست و بدبختی خواهید شد .در مصائب آنها شرکت کنید وآنهارا واسطه به درگاه خداوند قرار دهید که آبرو مندان درگاه خداوند ایشانند.

برای فرج آقا امام زمان (عج)زیاد دعا کنید و سعی نمائید که خودرا برای ظهور ایشان مهیا سازید.[۴]

پانویس

  1. واحد تحقیقات امام زاده شاه جمال با همكاری سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، فرهنگ اعلام شهدای روحانی، ص106.
  2. کنگره شهدای طلبه و روحانی استان اصفهان، شاهدان روحانی، ص30.
  3. گروه تحقیق و پژوهش مدرسه علمیه امام صادق(ع) اصفهان، ردای سرخ.
  4. همان.

منابع