این دانشنامه در حال تصحیح و تکمیل می باشد. از این رو محتوای آن قابل ارجاع نیست. پیشنهاد عناوین - ارتباط با ما

تفاوت میان نسخه‌های «سید محمدرضا حسینی قائنی خراسانی اصفهانی»

از دانشنامه حوزه علمیه اصفهان
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(حذف رده ابهام زدایی)
جز (اصلاح لینک)
سطر ۲: سطر ۲:


==معرفي==
==معرفي==
وي در اصفهان متولّد شده و جهت تحصیلات عالیه به عتبات عالیات رفته و نزد [[شیخ مرتضی انصاری]] تحصیل نموده و در عداد مخصوصین ایشان واقع شده و در ضمن تحصیل از دوستان [[میرزای بزرگ شیرازی]] و میرزا حبیب اللّه رشتی بوده است. در اواخر عمر چشمانش ضعیف شده و مشرف به نابینایی بوده که با کرامت و لطف امام رضا (علیه‌السلام) شفا یافته است.
وي در اصفهان متولّد شده و جهت تحصیلات عالیه به عتبات عالیات رفته و نزد [[مرتضی انصاری شوشتری|شیخ مرتضی انصاری]] تحصیل نموده و در عداد مخصوصین ایشان واقع شده و در ضمن تحصیل از دوستان [[میرزا علی آقا شیرازی|میرزای بزرگ شیرازی]] و میرزا حبیب اللّه رشتی بوده است. در اواخر عمر چشمانش ضعیف شده و مشرف به نابینایی بوده که با کرامت و لطف امام رضا (علیه‌السلام) شفا یافته است.


==وفات==
==وفات==
او در 23 ذیقعده الحرام 1302ق در نجف اشرف وفات یافته و در قبرستان وادی السلام مدفون شد.<ref>نقباء البشر، ج1، صص 780 و 781؛ زندگانی و شخصیت شیخ انصاری، ص268؛ دانشمندان و بزرگان اصفهان، ج2، ص634.</ref>
او در 23 ذیقعده الحرام 1302ق در نجف اشرف وفات یافته و در [[وادی السلام ثانی|قبرستان وادی السلام]] مدفون شد.<ref>نقباء البشر، ج1، صص 780 و 781؛ زندگانی و شخصیت شیخ انصاری، ص268؛ دانشمندان و بزرگان اصفهان، ج2، ص634.</ref>


==پانويس==
==پانويس==
سطر ۱۱: سطر ۱۱:


==منبع==
==منبع==
برگرفته از: [[سید مصلح الدین مهدوی|مهدوی]]، مصلح الدین، [[اعلام اصفهان (کتاب)]]، اصفهان: سازمان فرهنگی تفريحی شهرداری اصفهان، ۱۳۸۶.
 
* [[سید مصلح الدین مهدوی|مهدوی]]، مصلح الدین، [[اعلام اصفهان (کتاب)]]، اصفهان: سازمان فرهنگی تفريحی شهرداری اصفهان، ۱۳۸۶.
 
[[رده:اعلام اصفهان، ج3]]
[[رده:اعلام اصفهان، ج3]]
[[رده:علمای قرن 13]]
[[رده:مدفونین در وادی السلام]]

نسخهٔ ‏۹ بهمن ۱۴۰۱، ساعت ۱۷:۵۴

سیّد محمّد رضابن سیّد یوسف بن سیّد محمّد حسینی قائنی خراسانی اصفهانی، عالم فاضل جلیل از علمای قرن سیزدهم هجری است.[۱]

معرفي

وي در اصفهان متولّد شده و جهت تحصیلات عالیه به عتبات عالیات رفته و نزد شیخ مرتضی انصاری تحصیل نموده و در عداد مخصوصین ایشان واقع شده و در ضمن تحصیل از دوستان میرزای بزرگ شیرازی و میرزا حبیب اللّه رشتی بوده است. در اواخر عمر چشمانش ضعیف شده و مشرف به نابینایی بوده که با کرامت و لطف امام رضا (علیه‌السلام) شفا یافته است.

وفات

او در 23 ذیقعده الحرام 1302ق در نجف اشرف وفات یافته و در قبرستان وادی السلام مدفون شد.[۲]

پانويس

  1. اعلام اصفهان، ج3، ص 164.
  2. نقباء البشر، ج1، صص 780 و 781؛ زندگانی و شخصیت شیخ انصاری، ص268؛ دانشمندان و بزرگان اصفهان، ج2، ص634.

منبع