این دانشنامه در حال تصحیح و تکمیل می باشد. از این رو محتوای آن قابل ارجاع نیست. پیشنهاد عناوین - ارتباط با ما

شهید ابوالفضل زینعلی

از دانشنامه حوزه علمیه اصفهان
پرش به ناوبری پرش به جستجو
شهید ابوالفضل زینعلی
ابوالفضل زینعلی.png
زادهٔ۱۳۴۶
آران
درگذشت/شهادت٢٢\١٢\١٣۶۵
شلمچه-عملیات کربلای ۵
مدفنامامزاده هادی (ع) بیدگل
محل تحصیلمدرسه علمیه کاشان
والدین
  • محمد (پدر)

شهید ابوالفضل زینعلی یکم فروردین ۱۳۴۶، در شهرستان آران و بیدگل چشم به جهان گشود. پدرش محمود، قالیباف بود و مادرش زهرا نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا( سطح مقدمات) پرداخت. به عنوان بسیجی در جبهه حضور يافت. نوزدهم دی ۱۳۶۵، در شلمچه به شهادت رسید. پیکر او مدت ها در منطقه بر جا ماند و بیستم خرداد ۱۳۷۸، پس از تفحص در گلزار شهدای امامزاده هادی زادگاهش به خاک سپرده شد.[۱]

زندگی نامه

در میان حلقه های دود اسفند و عطر دل انگیز صلوات ، کودکی به دنیا چشم گشود که نامش را " ابوالفضل " نهادند . دوران شیرین کودکی را گذراند و دبستان " کاشانچی" میزبان او شد و سپس راهنمایی را و آغاز مقطع دبیرستان . حال و هوای دین و معنویت داشت، به اخلاق خوش هم آراسته بود. درد دین داشت و شور حقیقت .

چنین بود که حجره نشینمدرسه علمیه آیت الله یثربی شد تا معارف و علوم اهل بیت (ع) را بیاموزد و بیاموزاند . او عزت و جاہ وجلال را در پرتو معارف اهل بیت (ع) دریافت نمود.

سه سال خوشه چین علوم دینی بود که مصادف بود با هجوم كفتارهای بعثی به بیشه زار شیران حقیقت . ابو الفضل بود و دنیایی غیرت ؛ راهی جبهه های نور شد. عملیات کربلای ۵ رزم جوانمردانه او را به یاد دارد و در همین عملیات بود که کبوتر جانش به ریاض رضوان پر کشید.

پیکر پاکش سیزده سال در سرزمین خونين شلمچه ، میهمان بود و در تاریخ ۷۸/۴/۲۰ مردم بیدگل رجعت سرخ ستاره را مشاهده کردند که پس از تشييع با شکوهی در جوار امام زاده هادی (ع) به خاک سپرده شد.[۲]

پانویس

  1. واحد تحقیقات امام زاده شاه جمال با همكاری سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، فرهنگ اعلام شهدای روحانی،ص۱۳۵۷
  2. کنگره شهدای طلبه و روحانی استان اصفهان، شاهدان روحانی، ص ٣۶١

منابع