این دانشنامه در حال تصحیح و تکمیل می باشد. از این رو محتوای آن قابل ارجاع نیست. پیشنهاد عناوین - ارتباط با ما

تفاوت میان نسخه‌های «رضا بن احمد ملاباشی»

از دانشنامه حوزه علمیه اصفهان
پرش به ناوبری پرش به جستجو
جز (ویرایش و تصحیح اشکالات)
(اصلاح منبع)
 
(۷ نسخه‌ٔ میانی ویرایش‌شده توسط ۳ کاربر نشان داده نشده)
سطر ۱: سطر ۱:
'''میرزا رضا ملّاباشی''' فرزند حاج میرزا احمد ملّاباشی بن میرزا محمّد حسن منجّم بن میرزا محمّد علی منجّم بن میرزا عبداللّه حسینی تفرشی، عالم فاضل از علمای اواخر دوره قاجاریه است.
{{رده‌بندی‌نشده}}
 
'''میرزا رضا ملّاباشی''' فرزند [[احمد ملاباشی حسینی تفرشی اصفهانی|حاج میرزا احمد ملّاباشی]] بن میرزا محمّد حسن منجّم بن میرزا محمّد علی منجّم بن میرزا عبداللّه حسینی تفرشی، عالم فاضل از علمای اواخر دوره قاجاریه است.


==معرفی==
==معرفی==


او در اصفهان متولّد شده و نزد آقا [[محمد حسن کلباسی|میرزا ابوالمعالی کلباسی]] و [[محمد بدیع موسوی درب امامی|حاج میرزا بدیع موسوی درب امامی]] و جمعی دیگر از علمای اصفهان تحصیل کرده است.  
او در اصفهان متولّد شده و نزد آقا [[محمد حسن کلباسی|میرزا ابوالمعالی کلباسی]] و [[سید محمدبدیع موسوی درب امامی|حاج میرزا بدیع موسوی درب امامی]] و جمعی دیگر از علمای اصفهان تحصیل کرده است. او به افتخار دامادی [[محمدتقی آقانجفی اصفهانی|شیخ محمّد تقّی آقانجفی]] نائل شده و زهرا خانم دختر او را به زوجیّت گرفته بود.  
 
او به افتخار دامادی [[محمدتقی آقانجفی اصفهانی|شیخ محمّد تقّی آقانجفی]] نائل شده و زهرا خانم دختر او را به زوجیّت گرفته بود.
 
همچنین او به همراه شیخ الاسلام و رکن الملک، از اعضای عدالت خانه در اصفهان بوده است.


او مردی خیّر و نیکوکار و صاحب موقوفاتی است و قسمتی از املاک خود را در لنجان وقف کرده و مصرف آن را کمک به ارحام فقیر خود قرار داده است.
همچنین او به همراه شیخ الاسلام و رکن الملک، از اعضای عدالت خانه در اصفهان بوده است.او مردی خیّر و نیکوکار و صاحب موقوفاتی است و قسمتی از املاک خود را در لنجان وقف کرده و مصرف آن را کمک به ارحام فقیر خود قرار داده است.<ref>مهدوی، اعلام اصفهان، ج۳، ص  ۸۵.</ref>


==وفات==
==وفات==
سرانجام در سال ۱۳۳۴ق در اصفهان وفات یافته و در مقبره آقانجفی مدفون گردید. سپس به اعتاب مقدّسه ائمه عراق علیهم السلام منتقل و در نجف اشرف مدفون شد.<ref>دانشمندان و بزرگان اصفهان، ج۱، ص۵۷؛ رجال اصفهان یا تذکره القبور، ص۱۷۵؛ تاریخ علمی و اجتماعی اصفهان، ج۳، صص ۲۲۲-۲۲۴.</ref> <ref>اعلام اصفهان، ج۳، ص  ۸۵.</ref>


وی سرانجام در سال ۱۳۳۴ق در اصفهان وفات یافته و در مقبره آقانجفی مدفون گردید. سپس به اعتاب مقدّسه ائمه عراق علیهم السلام منتقل و در نجف اشرف مدفون شد.<ref>دانشمندان و بزرگان اصفهان، ج۱، ص۵۷؛ رجال اصفهان یا تذکره القبور، ص۱۷۵؛ تاریخ علمی و اجتماعی اصفهان، ج۳، صص ۲۲۲-۲۲۴.</ref>
==پانویس==
==پانویس==
<references />
<references />


==منبع==
==منبع==
برگرفته از: [[سید مصلح الدین مهدوی|مهدوی]]، مصلح الدین، [[اعلام اصفهان]]، اصفهان: سازمان فرهنگی تفريحی شهرداری اصفهان، ۱۳۸۶.
 
* [[سید مصلح الدین مهدوی|مهدوی]]، سید مصلح الدین، [[اعلام اصفهان (کتاب)|اعلام اصفهان]]، اصفهان: سازمان فرهنگی تفريحی شهرداری اصفهان، ۱۳۸۶.
 
[[رده:اعلام اصفهان، ج3]]
[[رده:اعلام اصفهان، ج3]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ساعت ۰۰:۳۲

میرزا رضا ملّاباشی فرزند حاج میرزا احمد ملّاباشی بن میرزا محمّد حسن منجّم بن میرزا محمّد علی منجّم بن میرزا عبداللّه حسینی تفرشی، عالم فاضل از علمای اواخر دوره قاجاریه است.

معرفی

او در اصفهان متولّد شده و نزد آقا میرزا ابوالمعالی کلباسی و حاج میرزا بدیع موسوی درب امامی و جمعی دیگر از علمای اصفهان تحصیل کرده است. او به افتخار دامادی شیخ محمّد تقّی آقانجفی نائل شده و زهرا خانم دختر او را به زوجیّت گرفته بود.

همچنین او به همراه شیخ الاسلام و رکن الملک، از اعضای عدالت خانه در اصفهان بوده است.او مردی خیّر و نیکوکار و صاحب موقوفاتی است و قسمتی از املاک خود را در لنجان وقف کرده و مصرف آن را کمک به ارحام فقیر خود قرار داده است.[۱]

وفات

وی سرانجام در سال ۱۳۳۴ق در اصفهان وفات یافته و در مقبره آقانجفی مدفون گردید. سپس به اعتاب مقدّسه ائمه عراق علیهم السلام منتقل و در نجف اشرف مدفون شد.[۲]

پانویس

  1. مهدوی، اعلام اصفهان، ج۳، ص  ۸۵.
  2. دانشمندان و بزرگان اصفهان، ج۱، ص۵۷؛ رجال اصفهان یا تذکره القبور، ص۱۷۵؛ تاریخ علمی و اجتماعی اصفهان، ج۳، صص ۲۲۲-۲۲۴.

منبع