این دانشنامه در حال تصحیح و تکمیل می باشد. از این رو محتوای آن قابل ارجاع نیست. پیشنهاد عناوین - ارتباط با ما

تفاوت میان نسخه‌های «سيد رضا كلاهدوزان»

از دانشنامه حوزه علمیه اصفهان
پرش به ناوبری پرش به جستجو
جز (اصلاح لینک)
(اصلاح پانویس)
 
سطر ۱: سطر ۱:
'''سیّد رضا کلاهدوزان''' فرزند سیّد مهدی از علمای معاصر اصفهان. در سال 1332ش در اصفهان به دنیا آمد.<ref>مهدوی،اعلام اصفهان،جلد۳،ص160-159.</ref>
{{رده‌بندی‌نشده}}
 
'''سیّد رضا کلاهدوزان''' فرزند سیّد مهدی از علمای معاصر اصفهان. در سال 1332ش در اصفهان به دنیا آمد.<ref>مهدوی،اعلام اصفهان،ج۳،صص160-159.</ref>


==معرفی==
==معرفی==
او ادبیات را نزد سید ابوالحسن درچه ای ابن [[سید محمدباقر درچه‌ای|سید محمّد باقر]] و [[سید بحرالعلوم میردامادی اصفهانی|سید بحرالعلوم میردامادی]] و آقا سید حسین سدهی معروف به ساعت ساز فرا گرفت. مغنی را از شیخ محمود مشکاتی استفاده کرد. شرح تجرید و شرح شمسیه را از محضر شیخ محمد محزون بهره برد.
او ادبیات را نزد سید ابوالحسن درچه ای ابن [[سید محمدباقر درچه‌ای|سید محمّد باقر]] و [[سید بحرالعلوم میردامادی اصفهانی|سید بحرالعلوم میردامادی]] و آقا سید حسین سدهی معروف به ساعت ساز فرا گرفت. مغنی را از شیخ محمود مشکاتی استفاده کرد. شرح تجرید و شرح شمسیه را از محضر شیخ محمد محزون بهره برد. شرح منظومه و اسفار را در نزد سید حسن مدرس هاشمی خواند. لمعه و رسائل و مکاسب و بحث خارج را از محضر آیه اللّه شیخ ابوالقاسم انصاری استفاده کرد. جهت اصلی پیشرفت وی در علم و دانش، مباحثه و تحقیق و تدریس و مطالعات شخصی بوده است. هم بحث وی در همه دروس تا پایان سطوح آقای حاج شیخ حسین عشاقی بوده است. او اکنون از بزرگان مدرسین مدرسه صدر اصفهان محسوب می گردد و دروس وی مورد توجه فضلاء و طلاب است.
 
شرح منظومه و اسفار را در نزد سید حسن مدرس هاشمی خواند. لمعه و رسائل و مکاسب و بحث خارج را از محضر آیه اللّه شیخ ابوالقاسم انصاری استفاده کرد. جهت اصلی پیشرفت وی در علم و دانش، مباحثه و تحقیق و تدریس و مطالعات شخصی بوده است. هم بحث وی در همه دروس تا پایان سطوح آقای حاج شیخ حسین عشاقی بوده است.
 
او اکنون از بزرگان مدرسین مدرسه صدر اصفهان محسوب می گردد و دروس وی مورد توجه فضلاء و طلاب است.


==پانویس==
==پانویس==
سطر ۱۳: سطر ۱۱:
==منبع==
==منبع==


* [[سید مصلح الدین مهدوی|مهدوی]]، مصلح الدین، [[اعلام اصفهان (کتاب)|اعلام اصفهان]]، اصفهان: سازمان فرهنگی تفريحی شهرداری اصفهان، ۱۳۸۶.
*[[سید مصلح الدین مهدوی|مهدوی]]، مصلح الدین، [[اعلام اصفهان (کتاب)|اعلام اصفهان]]، اصفهان: سازمان فرهنگی تفريحی شهرداری اصفهان، ۱۳۸۶.


[[رده:اعلام اصفهان، ج3]]
[[رده:اعلام اصفهان، ج3]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ساعت ۰۳:۰۷

سیّد رضا کلاهدوزان فرزند سیّد مهدی از علمای معاصر اصفهان. در سال 1332ش در اصفهان به دنیا آمد.[۱]

معرفی

او ادبیات را نزد سید ابوالحسن درچه ای ابن سید محمّد باقر و سید بحرالعلوم میردامادی و آقا سید حسین سدهی معروف به ساعت ساز فرا گرفت. مغنی را از شیخ محمود مشکاتی استفاده کرد. شرح تجرید و شرح شمسیه را از محضر شیخ محمد محزون بهره برد. شرح منظومه و اسفار را در نزد سید حسن مدرس هاشمی خواند. لمعه و رسائل و مکاسب و بحث خارج را از محضر آیه اللّه شیخ ابوالقاسم انصاری استفاده کرد. جهت اصلی پیشرفت وی در علم و دانش، مباحثه و تحقیق و تدریس و مطالعات شخصی بوده است. هم بحث وی در همه دروس تا پایان سطوح آقای حاج شیخ حسین عشاقی بوده است. او اکنون از بزرگان مدرسین مدرسه صدر اصفهان محسوب می گردد و دروس وی مورد توجه فضلاء و طلاب است.

پانویس

  1. مهدوی،اعلام اصفهان،ج۳،صص160-159.

منبع