این دانشنامه در حال تصحیح و تکمیل می باشد. از این رو محتوای آن قابل ارجاع نیست. پیشنهاد عناوین - ارتباط با ما

تفاوت میان نسخه‌های «شهید احمد حاجی زاده»

از دانشنامه حوزه علمیه اصفهان
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(ایجاد صفحه اولیه به همراه جدول)
 
جز (اصلاح لینک)
 
(۱۴ نسخه‌ٔ میانی ویرایش‌شده توسط ۵ کاربر نشان داده نشده)
سطر ۱: سطر ۱:
{{جعبه زندگینامه|تاریخ درگذشت=۱۳۶۳/۱۲/۲۲|مکان درگذشت= عمليات بدر |پدر=ابوالقاسم|تاریخ تولد=۱۳۴۶|مکان تولد=نطنز|از دانشگاه=حوزه علميه نطنز|مدفن=گلزار شهداى طلامه نطنز}}
{{جعبه زندگینامه|تاریخ درگذشت=۱۳۶۳/۱۲/۲۲|مکان درگذشت= عمليات بدر |پدر=ابوالقاسم|تاریخ تولد=۱۳۴۶|مکان تولد=نطنز|از دانشگاه=[[حوزه علميه نطنز]]|مدفن=گلزار شهدای طلامه نطنز|تصویر=احمد حاجی زاده.png|عرض_تصویر=170}}


شهید احمد حاجی زاده سوم اردیبهشت ۱۳۴۶، در روستای طامه از توابع شهرستان نطنز چشم به جهان گشود. پدرش ابوالقاسم و مادرش بتول نام داشت. تا دوم متوسطه در رشته تجربی درس خواند سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا سطح (مقدمات) پرداخت. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و دوم اسفند ۱۳۶۳، در شرق رود دجله عراق به شهادت رسید. اثری از پیکرش به دست نیامد.
{{قلم رنگ۱|قرمز| |شهید}} ''' احمد حاجی زاده''' سوم اردیبهشت ۱۳۴۶، در روستای طامه از توابع شهرستان نطنز چشم به جهان گشود. پدرش ابوالقاسم و مادرش بتول نام داشت. تا دوم متوسطه در رشته تجربی درس خواند سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا سطح ([[مقاطع تحصیلی حوزه های علمیه|مقدمات]]) پرداخت. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و دوم اسفند ۱۳۶۳، در شرق رود دجله عراق به شهادت رسید. اثری از پیکرش به دست نیامد.<ref>واحد تحقیقات امام زاده شاه جمال با همكاری سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، فرهنگ اعلام شهدای روحانی ،ص۲۴۸.</ref>


== زندگی نامه ==
==زندگی نامه==
عشق به مكتب امامت و آموزه های اهل بيت عصمت و طهارت(ع)، احمد را رهسپار [[حوزه علميه نطنز]] نمود تا از خوان كريمانه معارف الهی بهره مند شود. ايمانش زبانزد خاص و عام بود. به حلال وحرام اهميت می داد. نماز شب می خواند و سعی می كرد نماز اول وقت را از دست ندهد.


عشق به مكتب امامت و آموزه هاى اهل بيت عصمت و طهارت(ع)، احمد را رهسپار حوزه علميه نطنز نمود تا از خوان كريمانه معارف الهى بهره مند شود. ايمانش زبانزد خاص و عام بود. به حلال وحرام اهميت مى داد. نماز شب مى خواند و سعى مى كرد نماز اول وقت را از دست ندهد. كارهاى شخصی اش را خود انجام مى داد و شخصيت ساكت و آرامى داشت و اين همه او را به همجوارى پروردگارش نزديك نموده و در جوار قرب او جاى داد. او در حال خواندن مقدمات دروس حوزه بودكه هر لحظه صداى شيپور جنگ بيشتر شنيده مى شد و جلوه هاى ايثار و شهادت توسط رزمندگان اسلام بيش از پيش نمود مى يافت و چنين شد كه:
كارهای شخصی اش را خود انجام می داد و شخصيت ساكت و آرامی داشت و اين همه او را به همجواری پروردگارش نزديك نموده و در جوار قرب او جای داد. او در حال خواندن مقدمات دروس حوزه بودكه هر لحظه صدای شيپور جنگ بيشتر شنيده می شد و جلوه های ايثار و شهادت توسط رزمندگان اسلام بيش از پيش نمود می يافت.


نوجوانى و جوش و جبهه و جنگ                مــدتى همـــدم تفنگم كرد
احمد كه احساس مسئوليت دينی و الهی می كرد، عازم جبهه های نور عليه ظلمت شد و دركنار ساير رزمندگان به جهاد عليه صداميان كافر پرداخت و پس از مجاهدت ها و ايثارها در عمليات بدر در جبهه جنوب، سرخ جامه و خونين پيكر، افتخار مدال شهادت يافت و روستای طامه را به زينت شهادت آراست.<ref>کنگره شهدای طلبه و روحانی استان اصفهان، شاهدان روحانی ، ص٦٠٣.</ref>


بــا نـــواى رحيل قافـــله ها            همدم بچه هـــاى جنگم كرد
==پانویس==
<references /><br />


و احمد كه احساس مسئوليت دينى و الهى مى كرد، عازم جبهه هاى نور عليه ظلمت شد و دركنار ساير رزمندگان به جهاد عليه صداميان كافر پرداخت و پس از مجاهدت ها و ايثارها در عمليات بدر در جبهه جنوب، سرخ جامه و خونين پيكر، افتخار مدال شهادت يافت و روستاى طلامه را به زينت شهادت آراست.
==منابع==
 
*واحد تحقیقات امام زاده شاه جمال با همكاری سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، [https://www.ghbook.ir/index.php?name=%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%20%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85%20%D8%B4%D9%87%D8%AF%D8%A7%DB%8C%20%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C%20:%20%D8%A8%D9%87%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87%20%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%D9%8A%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%20%D8%B4%D9%87%D8%AF%D8%A7%DB%8C%20%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C&option=com_dbook&task=readonline&book_id=15516&page=1&chkhashk=18A0AD00E3&Itemid=218&lang=fa&tmpl=component فرهنگ اعلام شهدای روحانی: به همراه زندگينامه شهدای روحانی]، قم: معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگی امام زاده شاه جمال ، ۱۳98.
*کنگره شهدای طلبه و روحانی استان اصفهان، [[شاهدان روحانی (کتاب)|شاهدان روحانی: یادنامه کنگره شهدای طلبه و روحانی استان اصفهان]]، اصفهان: وسپان، 1388.
 
[[رده:شهدای حوزه علمیه اصفهان]]
[[رده:شهدای طلبه و روحانی (شهرستان نطنز)]]
[[رده:شهدای حوزه علمیه نطنز]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۸ اسفند ۱۴۰۱، ساعت ۲۰:۱۰

شهید احمد حاجی زاده
احمد حاجی زاده.png
زادهٔ۱۳۴۶
نطنز
درگذشت/شهادت۱۳۶۳/۱۲/۲۲
عمليات بدر
مدفنگلزار شهدای طلامه نطنز
محل تحصیلحوزه علميه نطنز
والدین
  • ابوالقاسم (پدر)

شهید احمد حاجی زاده سوم اردیبهشت ۱۳۴۶، در روستای طامه از توابع شهرستان نطنز چشم به جهان گشود. پدرش ابوالقاسم و مادرش بتول نام داشت. تا دوم متوسطه در رشته تجربی درس خواند سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا سطح (مقدمات) پرداخت. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و دوم اسفند ۱۳۶۳، در شرق رود دجله عراق به شهادت رسید. اثری از پیکرش به دست نیامد.[۱]

زندگی نامه

عشق به مكتب امامت و آموزه های اهل بيت عصمت و طهارت(ع)، احمد را رهسپار حوزه علميه نطنز نمود تا از خوان كريمانه معارف الهی بهره مند شود. ايمانش زبانزد خاص و عام بود. به حلال وحرام اهميت می داد. نماز شب می خواند و سعی می كرد نماز اول وقت را از دست ندهد.

كارهای شخصی اش را خود انجام می داد و شخصيت ساكت و آرامی داشت و اين همه او را به همجواری پروردگارش نزديك نموده و در جوار قرب او جای داد. او در حال خواندن مقدمات دروس حوزه بودكه هر لحظه صدای شيپور جنگ بيشتر شنيده می شد و جلوه های ايثار و شهادت توسط رزمندگان اسلام بيش از پيش نمود می يافت.

احمد كه احساس مسئوليت دينی و الهی می كرد، عازم جبهه های نور عليه ظلمت شد و دركنار ساير رزمندگان به جهاد عليه صداميان كافر پرداخت و پس از مجاهدت ها و ايثارها در عمليات بدر در جبهه جنوب، سرخ جامه و خونين پيكر، افتخار مدال شهادت يافت و روستای طامه را به زينت شهادت آراست.[۲]

پانویس

  1. واحد تحقیقات امام زاده شاه جمال با همكاری سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، فرهنگ اعلام شهدای روحانی ،ص۲۴۸.
  2. کنگره شهدای طلبه و روحانی استان اصفهان، شاهدان روحانی ، ص٦٠٣.


منابع