این دانشنامه در حال تصحیح و تکمیل می باشد. از این رو محتوای آن قابل ارجاع نیست. پیشنهاد عناوین - ارتباط با ما

شهید رسول شمس

از دانشنامه حوزه علمیه اصفهان
نسخهٔ تاریخ ‏۱ مرداد ۱۴۰۱، ساعت ۱۷:۴۶ توسط Sab00riyan (بحث | مشارکت‌ها) (جایگزینی متن - 'کتاب[[شاهدان' به '[[کتاب شاهدان')
پرش به ناوبری پرش به جستجو
شهید رسول شمس
R-shams.jpg
زادهٔ۱۳۴۱
تهران
درگذشت/شهادت۱۳۶۲/۱۲/۱۱
جنوب-هورالهويزه
-عمليات خيبر
مدفنگلستان شهدای اصفهان
محل تحصیلمدرسه رسول اكرم (ص) قم
والدین
  • مصطفى (پدر)

شهید رسول شمس نوزدهم شهریور ۱۳۴۱، در شهرستان تهران چشم به جهان گشود. پدرش مصطفی، پارچه فروش بود و مادرش فاطمه نام داشت. تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا سطح (مقدمات) پرداخت.به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. یازدهم اسفند ۱۳۶۲، در هورالهویزه بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در گلستان شهدای شهرستان اصفهان واقع است. [۱]

زندگی نامه

از همان كودكى، هوشى سرشار و شخصيتى با وقار داشت. هنرستان را گذراند و در كنار درس، به فعاليت هاى مذهبى و تشكيل جلسات قرآنى و اعتقادى مى پرداخت. در بحبوحه انقلاب اسلامى ضمن شركت فعال در راهپيمايى ها به پخش اعلاميه هاى امام(ره) اقدام مى كرد. بعدها هم در تشكيل بسيج مدارس اصفهان، سازماندهى نيروهاى انقلابى، اردوهاى عقيدتى – نظامى، كوهنوردى، تير اندازى و نيز تشكيل كلاس هاى عقيدتى نقش برجسته اى داشت .

رسول شمس، اين مجاهد والا مقام در سال ۵۹ به حوزه علميه قم رفت و در مدرسه رسول اكرم (ص) به تحصيل علوم دينى پرداخت. او آنچنان روح لطيفى داشت كه بعد از تصميم براى رفتن به قم به منظور تحصيل معارف آل محمد (ص)، در خواب، پيامبر اكرم (ص) را مى بيند كه رسول خدا (ص) دست او را گرفته و در مكانى قرارش مى دهند و مى فرمايند: "شما از اين راه حركت كنيد".

شهيد شمس محبت و عشق خاصى نسبت به خاندان پيامبر بويژه دخترگرامى رسول خدا (ص) داشت و در روضه ها و منابر از ذكر حضرت زهرا (س) غافل نمى شد و شگفت آن كه غسل و تدفين او مصادف با شهادت آن حضرت بود. [۲]

منابع

  1. کتاب فرهنگ اعلام شهداي روحاني، ص ۴۲۵
  2. کتاب شاهدان روحانی، ص ۱۰۹