این دانشنامه در حال تصحیح و تکمیل می باشد. از این رو محتوای آن قابل ارجاع نیست. پیشنهاد عناوین - ارتباط با ما

تفاوت میان نسخه‌های «محسن رضایی تودشکی»

از دانشنامه حوزه علمیه اصفهان
پرش به ناوبری پرش به جستجو
جز (اصلاح لینک)
 
(۳ نسخه‌ٔ میانی ویرایش‌شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشده)
سطر ۱: سطر ۱:
'''محسن رضایی تودشکی''' متولد 1362 در تودشک اصفهان  و  از اساتید سطوح عالی و از مبلغین حوزه علمیه اصفهان می باشد.
{{نیازمند بازبینی}}


{{نیازمند تکمیل}}
'''محسن رضایی تودشکی''' (متولد: 1362ش)  از اساتید سطوح عالی و از مبلغین حوزه علمیه اصفهان است.


<br />
<br />


==زندگینامه==
==زندگینامه==
وی در تودشک از  روستاهای منطقه ی شرق اصفهان، چشم به جهان گشود. و در همان ابتدای نوزادی به خاطر شغل پدر همراه با خانواده به تهران مهاجرت کرد.  و تحصیلات آکادمی خود را در همانجا طی کرد.<br />
وی در تودشک از  روستاهای منطقه ی شرق اصفهان، چشم به جهان گشود. و در همان ابتدای نوزادی به خاطر شغل پدر همراه با خانواده به تهران مهاجرت کرد.  و تحصیلات آکادمی خود را در همانجا گذراند.<br />


===تحصیلات===
===تحصیلات===
وی  پس از اخذ مدرک دیپلم به حوزه علمیه ی آیت الله ایروانی تهران وارد شد. و از محضر علمایی چون آیت الله انتشاری و آیت الله وفسی بهره برد . او پس از پایان سطح یک وارد حوزه علمیه قم شد و بخشی از  دروس خود سطح را در مدرسه ی فقهی امام محمد باقر گذراند. و پس از پایان دروس سطح در درس خارج آیات عظام آیت الله شبیری و شب زنده دار  شرکت کرد.  
وی  پس از اخذ مدرک دیپلم به حوزه علمیه ی آیت الله ایروانی تهران وارد شد. و از محضر علمایی چون آیت الله انتشاری و آیت الله وفسی بهره برد . او پس از پایان سطح یک وارد حوزه علمیه قم شد و بخشی از  دروس سطح را در مدرسه ی فقهی امام محمد باقر گذراند. و پس از پایان دروس سطح در درس خارج آیات عظام آیت الله شبیری و شب زنده دار  شرکت کرد.  


او همچنین در کنار حضور در دروس فقه و اصول  در رشته نقد بهائیت نیز حضور پیدا کرد و در این راستا از اساتید توانایی همچون استاد روزبهانی بروجردی بهره برد و در همین راستا نیز در  سفرهای تبلیغی در مناطقی که مورد آسیب از جانب فرقه ضاله بهائیت قرار گرفته بود، شرکت کرد.   
او همچنین در کنار حضور در دروس فقه و اصول  در رشته نقد بهائیت نیز حضور پیدا کرد و از اساتید توانایی هم‌چون استاد روزبهانی بروجردی بهره برد و در همین راستا نیز در  سفرهای تبلیغی خود، در مناطقی که مورد آسیب از جانب فرقه ضاله بهائیت قرار گرفته بود، شرکت کرد.    
 
==تدریس==
ایشان از سال 1392ش به شهرستان نایین اصفهان مهاجرت کردند . و از  آن سال تا کنون در حوزه های علمیه ی مختلفی از جمله  [[حوزه علمیه آیت الله نائینی نائین|حوزه علمیه ی  آیت الله نائینی]] شهرستان نایین، [[حوزه علمیه ولی عصر علیه السلام فریدونشهر|حوزه ی علمیه ولی عصر (عج)]] شهرستان فریدونشهر، [[حوزه علمیه الحجه (عج) نجف آباد|حوزه ی علمیه الحجه]] شهرستان نجف آباد و هم اکنون نیز در [[حوزه علمیه امام هادی علیه السلام هرند|حوزه ی علمیه ی امام هادی]] شهرستان هرند مشغول به تبلیغ و تدریس طلاب است.   




سطر ۴۲: سطر ۴۵:


امامت مدارس آموزش و پرورش در نجف آباد 1397 تا 1401
امامت مدارس آموزش و پرورش در نجف آباد 1397 تا 1401
<br />
<br />
[[رده:علمای شهرستان های اصفهان]]
[[رده:معاصرین حی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۲ بهمن ۱۴۰۱، ساعت ۱۹:۳۴

محسن رضایی تودشکی (متولد: 1362ش) از اساتید سطوح عالی و از مبلغین حوزه علمیه اصفهان است.


زندگینامه

وی در تودشک از روستاهای منطقه ی شرق اصفهان، چشم به جهان گشود. و در همان ابتدای نوزادی به خاطر شغل پدر همراه با خانواده به تهران مهاجرت کرد. و تحصیلات آکادمی خود را در همانجا گذراند.

تحصیلات

وی پس از اخذ مدرک دیپلم به حوزه علمیه ی آیت الله ایروانی تهران وارد شد. و از محضر علمایی چون آیت الله انتشاری و آیت الله وفسی بهره برد . او پس از پایان سطح یک وارد حوزه علمیه قم شد و بخشی از دروس سطح را در مدرسه ی فقهی امام محمد باقر گذراند. و پس از پایان دروس سطح در درس خارج آیات عظام آیت الله شبیری و شب زنده دار شرکت کرد.

او همچنین در کنار حضور در دروس فقه و اصول  در رشته نقد بهائیت نیز حضور پیدا کرد و از اساتید توانایی هم‌چون استاد روزبهانی بروجردی بهره برد و در همین راستا نیز در سفرهای تبلیغی خود، در مناطقی که مورد آسیب از جانب فرقه ضاله بهائیت قرار گرفته بود، شرکت کرد.

تدریس

ایشان از سال 1392ش به شهرستان نایین اصفهان مهاجرت کردند . و از آن سال تا کنون در حوزه های علمیه ی مختلفی از جمله حوزه علمیه ی آیت الله نائینی شهرستان نایین، حوزه ی علمیه ولی عصر (عج) شهرستان فریدونشهر، حوزه ی علمیه الحجه شهرستان نجف آباد و هم اکنون نیز در حوزه ی علمیه ی امام هادی شهرستان هرند مشغول به تبلیغ و تدریس طلاب است.


اساتید

آیت الله شبیری زنجانی دام ظله

آیت الله شیخ محمد مهدی شب زنده دار دام ظله

استاد انتشاری نجف آبادی

حکیم استاد حامد وفسی

استاد احمد نیلی احمد آبادی

استاد روزبهانی بروجردی

آثار مکتوب

تصحیح کتاب آفاق معرفت

بررسی قاعده الجمع مهما امکن

آیت الله خامنه ای از ابتدا الگوی انصاف بود

سوابق اجرایی

نه سال تدریس فقه واصول در حوزه علمیه اصفهان

امامت مسجد حضرت سجاد نایین از سال 1392تا 1393

امامت مدارس آموزش و پرورش در نجف آباد 1397 تا 1401