این دانشنامه در حال تصحیح و تکمیل می باشد. از این رو محتوای آن قابل ارجاع نیست. پیشنهاد عناوین - ارتباط با ما

تفاوت میان نسخه‌های «تکیه همدانیان»

از دانشنامه حوزه علمیه اصفهان
پرش به ناوبری پرش به جستجو
سطر ۱: سطر ۱:


'''تکیه همدانیان''' پس از دفن یکی از خیّرین برجسته ی اصفهان به نام علی همدانیان در سال 1342ش ایجاد گردید.او و برادرش حسین همدانیان از تجّار بزرگ اصفهان بودند که با ایجاد کارخانجات صنعتی در اصفهان در استحکام پایه های صنعت کشور نقش مهمّی ایفاء کرده اند. تمامی ثروت خاندان همدانیان وقف دستگیری از مستمندان می شود. {{شعر}}{{ب|نام همدانیان به نیکی ببرند|آنان که در این بقعه گذارند نماز|}}
'''تکیه همدانیان''' پس از دفن یکی از خیّرین برجسته ی اصفهان به نام علی همدانیان در سال 1342ش ایجاد گردید.او و برادرش حسین همدانیان از تجّار بزرگ اصفهان بودند که با ایجاد کارخانجات صنعتی در اصفهان در استحکام پایه های صنعت کشور نقش مهمّی ایفاء کرده اند. تمامی ثروت خاندان همدانیان وقف دستگیری از مستمندان می شود.  
{{شعر}}{{ب|نام همدانیان به نیکی ببرند|آنان که در این بقعه گذارند نماز|}}
{{پایان شعر}}
{{پایان شعر}}



نسخهٔ ‏۱۷ آبان ۱۴۰۱، ساعت ۲۲:۴۸

تکیه همدانیان پس از دفن یکی از خیّرین برجسته ی اصفهان به نام علی همدانیان در سال 1342ش ایجاد گردید.او و برادرش حسین همدانیان از تجّار بزرگ اصفهان بودند که با ایجاد کارخانجات صنعتی در اصفهان در استحکام پایه های صنعت کشور نقش مهمّی ایفاء کرده اند. تمامی ثروت خاندان همدانیان وقف دستگیری از مستمندان می شود.

نام همدانیان به نیکی ببرندآنان که در این بقعه گذارند نماز

موقعیت جغرافیایی

این تکیه در قسمت غربی تکیه بابا رکن‌الدین واقع درتخت فولاد قرار گرفته و راه دسترسی به آن از خیابان سعادت آباد از کنار تکیه ی بابا رکن الدین صورت می گیرد.

مشاهیر مدفون

1 - علی همدانیان

2 - حسین همدانیان

3 - سیّد علی نوربخش[۱]

پانویس

  1. عقیلی، تخت فولاد اصفهان، ص280

منابع

برگرفته از: پایگاه اطلاع رسانی تخت فولاد اصفهان

برگرفته از: عقیلی، احمد، تخت فولاد اصفهان، زیرنظر اصغر منتظر القایم؛ با همکاری مجموعه تاریخی فرهنگی و مذهبی تخت فولاد (دانشنامه تخت فولاد اصفهان)، چاپ دوم، اصفهان، کانون پژوهش، 1385.